Testimonials 

Dit is wat anderen over mij zeggen:

“Echt onder de indruk van de manier hoe Jet werkt
Jet heeft mij heel erg goed geholpen door een nare periode heen. Niet alleen met de verwerking maar ook handvaten meegekregen voor de toekomst. Er waren veel tranen maar ook gelachen. Ik ben echt onder de indruk van de manier hoe Jet werkt, zij is heel realistisch, niet zweverig. Veel geleerd over mijzelf”.

D.

“Een erg fijne therapeute
Jet is een erg fijne therapeute. Je voelt je direct welkom en er is een fijne open sfeer.
Ze heeft erg goede kennis van zaken op een breed gebied dus kan je zeker helpen!
Ze werkt fijn inzichtelijk, geeft goede feedback, benaderd je vanuit een positieve insteek, schrijft na elke keer een verslag dat fijn is om weer even terug te lezen. Kortom echt een aanrader!!”.

Char

“Ze voelde mij heel goed aan met alles wat ik meegemaakt heb.
Zij is een hele goede therapeut voor mij geweest. Ik heb veel van haar geleerd”.

H. de Z 

“Jet is een heel rustige vriendelijke, begripvolle vrouw die geen enkel waarde oordeel heeft en alleen mij centraal stelde, een fijne en vertrouwde omgeving om mijn verdriet en onzekerheden te vertellen.

Mijn grootste angst was dat ik niet begrepen zou worden, dat ik niet te helpen was. Dat ik teveel zou moeten veranderen.
Alle drie die angsten zijn helemaal niet uitgekomen. Jet heeft mij heel erg geholpen”.
L.V.

“Jet is een warm en fijne vrouw
Jet is een warm en fijne vrouw waar ik gelijk een fijne klik mee had.

Ze heeft mijn verdriet wat zachter kunnen maken na het overlijden van onze zoon”.

Janny B

Altijd doortastend, met een fijne benadering en steeds weer nieuwe manieren om tot de kern van de pijn te komen. Met een goed gevoel kijk ik terug op de gesprekken met Jet.  Alles mag er zijn, vele nieuwe inzichten wist zij boven te brengen. Het verdriet en gemis blijft, maar heeft nu een plek in gekregen in mijn dagelijks leven. Ik zie met kracht mijn toekomst weer tegemoet, wetende dat ik mijn eigen keuzes kan maken met mijn geliefden in mijn hart dichtbij.
Dank voor alles Jet.
Linda