Tarieven

 

Onderstaande tarieven en vergoedingen zijn van toepassing op de diensten van praktijk Stilstaan bij verlies. Een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is via veel zorgverzekeraars mogelijk omdat ik geregistreerd ben bij RBCZ en de NFG.  De RBCZ is en overkoepelend registratie-instituut die ervoor zorg draagt dat de cliënt erop kan vertrouwen dat de behandelaar betrouwbaar en goed opgeleid is en veilig behandelt.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, ook niet als je in aanmerking wilt komen voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Bekijk hiervoor het NFG Vergoedingenoverzicht.

Voor alle diensten geldt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (duur ongeveer 30 minuten). Tijdens het gesprek is het belangrijk dat we beiden ervaren dat je bij mij op de goede plek bent voor hulp.

Vergoeding werkgever
Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie waar jij werkzaam voor bent, een professioneel coachtraject hier onder vindt vallen. De kans is groot dat je organisatie de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Individuele (online) therapie
€85,- (incl. btw) per consult van een uur op werkdagen dinsdag, woensdag middag en vrijdag
€105,00 (incl. btw) per consult van een uur in de avond/weekend.

Partner-/gezinstherapie
€130,- (incl. btw) per 75 minuten op werkdagen dinsdag, woensdag middag en vrijdag.
€155,- (incl. btw) per 75 minuten in de avond/weekend.

Groepsaanbod
Hiervoor hanteer ik een op maat gemaakt tarief.

Na elk gesprek ontvang je per mail een afspraakbevestiging en de factuur.

De wachttijd
Is op dit moment ongeveer 3 weken.

Annuleren
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet of geannuleerd. Voor
afspraken die niet binnen 24 uur worden verzet of geannuleerd wordt €85,- in rekening
gebracht.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken, neem contact op op via jet@stilstaanbijverlies.nl
telefoon of whats App, tel nummer 06 489 790 27

Rouw, verlies, therapie, Woerden begeleiding, verwerken